Det fylles opp på opplagsplassen

Men slapp av, det er fortsatt plasser igjen.

Går du med tanker om å ta opp båten, men skal bare nyte noen flotte høstdager på sjøen, eller plukke opp ett par ekstra hummer? Da bør du tenke deg litt om. Opplagsplassen begynner å fylles godt opp, og i skrivende stund er det ikke plass til mange båtene der. Men det er fortsatt noen plasser igjen.

Våre opplagsansvarlige i havna melder om god pågang og det virker som folk har tatt inn over seg at det er “førstemann-til-mølla-prinsippet” som gjelder. Det meldes også om mye aktivitet på opplagsplassen både sent og tidlig. Det er da på sin plass og minne om at vi har naboer til båthavna, og henstiller de som har tatt opp båten sin, med å være hensynsfulle mot våre naboer, og ikke holde på med spyling eller ferskvannskjøring av motorer til langt på natt.

Plassering av båten skal anvises av opplagsansvarlige. Dette for å kunne utnytte plassen best mulig. For øyeblikket har havna ny rekord i antall medlemmer og det er ikke mulig å plassere alle båtene på vår opplagstomt. Det henstilles til at om du har muligheten til å ta med deg båten hjem, så vær så snill og gjør dette.

Opplagsansvarlige er Gard B. Hansen og Harald Bekkevold

Sliter du med å få tak i kranbil til båtløft? Det finnes mange forskjellige firmaer som driver med kranbil og båtløft, men det er noen firmaer som kjenner havna vår veldig godt. Dette er på ingen måte noen liste over foretrukket kranbil-firma, bare en generell liste over firma som driver med båtløft. I alafabetisk rekkefølge:

FirmaTelefonTelefon
Askjer, Olav33 06 32 41916 89 051
Frellumstad, Steinar977 06 453
Gustavsen, Sten33 06 02 37901 37 606
Haaheim kran og transport901 39 368976 38 694
Bildet tatt mars 2021.
Foto: Espen Grønset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CAPTCHA ImageChange Image