Status i havna

Båtsesongen begynner å havne på hell og vi håper alle har hatt en fantastisk sesong. Det er jo fortsatt noe tid igjen for å bruke båt og kose seg i skjærgården, men for de som bruker båten til overnatting, så er det nok på tide å sjekke at varmeapparatet fungerer. Det er gledelig for oss i styre og stell å se at havna har vært flittig brukt og det har vært lite tekniske utfordringer på landsiden i år.

I havna ellers så har det vært arbeidet med en stor oppgradering av strømsøylene. Jobben har foregått på frivillig basis av medlemmer i havna og arbeidet har vært ledet av Tommy Lindholm og Svein Svendsvik. Alle bryggen har nå fått oppgraderte strømsøyler med vanntilkobling. Vi minner om det fortsatt er noe begrenset kapasitet på strømmen til bryggene og håper medlemmene bare bruker tilkoblingen for lading av batterier og bruk av håndverktøy m.m. Trekk ut landstrømkabelen når du er ferdig med ladingen eller jobb, slik at andre kan få benyttet tilkoblingspunktet.

Det er kommet ett påbud om å kun bruke landstrømkabel med 2,5mm² kabel, men dette vil bli håndhevet litt løst i år, men strengere til neste år. Anbefaler da alle medlemmer å gå til anskaffelse av en slik kabel. Det vil bli sendt ut mail til medlemmene om dette senere.

Det er satt ut en ny type søppelkurv ved brygge 4. Dette er ett prosjekt fra “Rene havner”, hvor kurv med håv settes ut i tilknytning til havner, slik at publikum kan være med på å ta opp søppel fra fjord og sjø. Fint om disse ikke brukes til hundeposer eller tomgods og annet som det er lett å heller ta med hjem. Når kurven er full, er det havnen som skal tømme denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CAPTCHA ImageChange Image