Vannet på opplagsplassen

Frosstsprengte rør

Det har kommet noen spørsmål om når vannet skal settes på borte på opplagsplassen. Mange er avhengig av vann for å kunne vaske båten før polering osv..

Slik de rådende værforhold er, med fortsatt fare for nattefrost, blir ikke vannet skrudd på før rundt første april. Dette er avhengig av en vedvarende god værmelding, og tidspunkt for vannet på, kan da endres med noen dager.

Vi beklager så mye for de berørte, men vannledningen bort til opplagsplass ligger flere steder oppe i dagen. Dette gjør da at vi er noe bekymret for frost og frostsprengning i rørene og ønsker ikke å slå på vannet før vi er helt sikre. Trenger du små mengder vann for å vaske båten, kan dette hentes borte ved vaktbua. Har du ikke nøkkel til denne så anbefales det å kontakte havnesjef Arvid Mathisen på telefon: 908 41 508.

Minner om container for farlig avfall, som står borte ved vaktbua. Vær god og bruk denne ved deponering av rester etter bunnstoff, motorolje eller annet, som kan være farlig for miljø. Har du brukt linolje så henstilles det til å dynke filler og påføringsredskaper i vann før dette deponeres, da det er selvantennelsesfare med bruk av disse.

Minner også om ordensreglement ved båtpuss i påsken. Husk at vi har naboer som vi ønsker å ta hensyn til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CAPTCHA ImageChange Image