Minner om frist for utsett av båt fra opplagsplassen

De som har båten stående på opplagsplassen ved Pluggen må ha satt ut denne innen 15. juni

Pluggen havn har en avtale med kommunen om at opplagsplassen skal være ryddet for båter, hengere og opplagsutstyr innen 15. juni. Opplagshengere kan du la stå på tomta, men den må være tydelig merket med navn og plassnummer. Den bør helst være satt slik at det går an å flytte den med håndmakt. Vi har stor forståelse for at folk ønsker å låse hengeren sin før den blir hensatt ,men vennligst hjelp oss med å låse denne opp til dugnaden på torsdag 17. juni, da alle hengerne skal flyttes til hjørnet i syd-vest. Er ikke hengeren tydelig merket vil den bli fjernet fra tomta da vi har erfart tilfeller av hensatte båthengere fra andre havner.

Opplagsbukker, presenninger og stativ for dette, er ikke tillat å lagre i pluggen og må fjernes fra tomta.

Det er mange flinke kranbilsjåfører i regionen og her følger telefonnummeret til de som kan havna vår veldig godt. I alfabetisk rekkefølge:

Askjer, Olav916 89 051
Frellumstad, Steinar977 06 453
Gustavsen, Sten901 37 606
Haaheim Kran og Transport976 38 694

Hjelp oss og holde opplagsplassen ryddig, fjern opplagsutstyr og ting etter båtpussen. Tomme bokser som har inneholdt bunnstoff kan kastes i restavfalls-container. Oljer og andre kjemikalier kan deponeres i miljø-container, sammen med batterier og annet miljøfarlig avfall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CAPTCHA ImageChange Image