Årsmøte i Pluggenhavn avholdt 11 februar 2021

Det ble noen utfordringer med hensyn til den pågående pandemien for å få utført årsmøtet. Leder og styret ventet spent på om det ville komme noen lettelser for å kunne få gjennomført dette på vanlig måte, men det kom raskt frem at dette ikke ville la seg gjøre. Styret i Pluggenhavn bestemte seg da for å gjennomføre dette elektronisk over zoom-plattformen

Mail ble sendt ut med saksdokumenter og innkalling, med beskjed om elektronisk påmelding til møtet.

Det kom da inn 24 påmeldinger til møtet og ingen innsigelser på elektronisk gjennomføring av årsmøtet. Til selve årsmøtet var det 17 personer til stede.

Styret hadde en del tunge saker å beslutte, så det var viktig og få gjennomført møtet. Den tyngste saken var nok beslutningen om å fornye strømsøylene til brygge 1, 2 og 3, slik at disse vil få samme utforming som søylene på brygge 4. De eksisterende søylene er av en gammel type og begynner å bli veldig slitt i kontakter og ledninger. Etter gjennomgang og inspeksjon fra el-tilsynet sommeren 2020, kom det også en klar anbefaling om å bytte ut disse. De nye strømsøylene vil ha tre-polet kontakter, slik det er i de fleste båthavner og gjestehavner rundt omkring. Fornyingen av søylene blir en kostbar prosess for en relativt liten havn, men økonomien er god, og med hjelp fra noen av de tillitsvalgte vil nok dette bli bra. Prosjektet er berammet med oppstart ute på våren, mot sommeren 2021.

One Reply to “Årsmøte i Pluggenhavn avholdt 11 februar 2021”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CAPTCHA ImageChange Image