Årsmøte avholdt tirsdag 14. februar

Båtforeningen Pluggens årsmøte, ble avholdt på den 14. februar. i Horten marsjklubbs lokaler. Det var ingen innmeldte saker fra medlemmene denne gangen, men to fra styret.
Det var relativt greit oppmøte med hele 19 stemmeberettigede medlemmer.

De to sakene fra styret omhandlet en praktisk redigering av havnereglementet til å inneholde nummerstruktur. Den andre saken var å definere æresmedlemmer i lovverket til båtforeningen.
De ble litt diskusjon rundt konkretisering av hva som skal til for å bli æresmedlem, og saken ble besluttet utsatt til neste årsmøte, da med en tydeliggjøring og definering rundt hva som skal til for ett æresmedlemskap.

Vi får en endring i prismatrisen for plassleie. Denne vil øke med to hundre kroner per plass for å kompensere for økte utgifter med driften av havna. Det ble også innført kjøregodtgjørelse for medlemmer og andre som bruker egen bil i tjeneste for båtforeningen.
Alle andre gebyrer og satser holdes uforandret. Ny prismatrise ligger her.

Det ble valgt inn to nye til styret i båtforeningen. Hugo Rode Berntsen og Kjell Kristiansen går ut av styret og inn kommer Bent-Ivar Kaasa og Peter Korneliussen

Som bryggeansvarlige ble Svein Aarvik, Bjørn Langaas og Kjell Oskar Bakker valgt inn da Bent- Ivar går inn i styret og Knut Bruun og Svein Svendsvik valgte å takke for seg.

Leder takket for oppmøtet og møtet ble hevet klokken 20:50

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CAPTCHA ImageChange Image